Back

Studievereniging Biologica

De Biologenvereniging B.V.W. ‘Biologica’ te Wageningen is een actieve studievereniging, die op dit moment meer dan 1000 student- en docentleden telt. Hiermee is Biologica een van de grootste studieverenigingen van de Wageningen Universiteit. De studievereniging organiseert uiteenlopende activiteiten voor haar leden. Activiteiten die met de studie te maken hebben en activiteiten ter ontspanning. Bovendien zorgt zij voor informatie over afstudeermogelijkheden, stageplaatsen en baanperspectieven. Als non-profit organisatie kan Biologica niet zonder sponsoren.

Waarom sponsoren?

Als sponsor van studievereniging Biologica kunt u uw naamsbekendheid vergroten onder de Wageningse studenten en de Wageningse biologiestudenten en pas afgestudeerden in het bijzonder.

De studenten van nu kunnen bij u op zoek gaan naar een stageplek, een bijbaan of een samenwerking bij het afstudeeronderzoek. Via Biologica bereikt u veel studenten uit Wageningen, omdat Biologica een van de grootste studieverenigingen van de Wageningen Universiteit is.

Voorbeelden van samenwerkingsmogelijkheden

  • Advertentie in ons verenigingsblad (komt 5 x per jaar uit, oplage van 1050 stuks)
  • Bedrijfslogo als banner op onze website
  • Bedrijfspagina op onze website, waarop u wat meer informatie over uw bedrijf kunt geven
  • Bedrijfslogo op posters waarmee wij onze activiteiten promoten
  • Sponsoring van symposia, excursies, lustra etc.

Dit zijn slechts een aantal voorbeelden,  u kunt in onze Sponsorfolder de mogelijkheden voor adverteren bekijken, maar andere ideeën zijn natuurlijk ook van harte welkom.