Intro alternatieve studiegids

Dames en Heren, daar is hij dan! De Alternatieve studiegids versie 2020! Ben je bezig met de keuze voor de specialisaties, maar weet je niet precies wat je van de verschillende specialisaties kan verwachten? Ben je nog aan het kiezen welke specialisatie je in je master wil gaan doen? Of ben je nog op zoek naar een leuk vrije keuzevak? Dan kan deze gids je misschien helpen.

Verschillende biologen hebben hun ervaringen tijdens verschillende vakken voor ons opgeschreven. Wij hebben ze vervolgens gebundeld in deze gids. Het perspectief van een mede-student kan verfrissend zijn en geeft je een andere kijk op het vak dan de formele omschrijving van de site. Houd er echter rekening mee dat sommige meningen niet per se jouw mening zou zijn! 

Heb je zelf nog een vak gevolgd waarvan je denkt dat het interessant is voor biologen en staat er nog geen evaluatie in deze gids, of kom je tijdens het lezen iets tegen wat niet meer klopt? Neem dan contact op met ons door een mailtje te sturen naar educacie.biologica@wur.nl. Zo houden we samen de studiegids up-to-date!

Alvast bedankt en succes met je keuze!

De EducaCie

Schrijf voor de studiegids!

Heb jij een leuk vak gevolgd? En wil jij jouw ervaringen delen? En andere studenten helpen om hun keuzes te maken over welk vak ze willen volgen? Schrijf dan een stukje voor de alternatieve studiegids!

    Kies het vak: