Back

Huidig bestuur

Het 65ste bestuur der B.V.W. ‘Biologica’ bestaat uit:

Voorzitter:  Siem Bolluyt

Secretaris:  Wies Bos

Penningmeester: Vincent Belde

Commissaris PR: Anne Nobel

Commissaris Commissie: Sander Vos

Commissaris Extern: Tijn Gaertner

Commissaris Studie: Jonas Fleischer

Voorzitter

Siem Bolluyt

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

SECRETARIS

Wies

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Penningmeester

Vincent Belde

Hoii,
Ik ben Vincent Belde en ben de penningmeester van het 65ste bestuur. Het vorige halfjaar vervulde ik de volstrekt andere functie van penningmeester van het 64ste. Als penningmeester zorg ik ervoor dat we geld hebben voor belangrijke dingen zoals borrels, drankjes, versnaperingen, smeermiddel voor de keel en vloeistoffen. Ook zit in nog in de SpelCie en Anaconditie.
Ondertussen zit ik alweer in mijn 4de jaar van de bachelor en ik heb de coolste major, uiteraard A, gekozen. Cellen zijn super vet want ze zijn supervaag, en hoe meer je erover leert hoe vager het wordt :). Ook ben ik nu bezig met het schrijven van mijn scriptie over zoutstress genen in Arabidopsis bij PPH. Dit houdt in dat ik in meer dan 300 plantjes zoek of er nog genen zijn met een minder aantoonbaar fenotype.
Maar mijn leven is niet volledig universiteit (gelukkig). Ik ben vaak te vinden op de sportvelden rondom, of de zalen in de bongerd, hier doe ik survival run, klimmen en fitnessen met een snufje squashen hier en daar. Verder vind ik het heerlijk om in mijn vrije tijd ‘kracht horizon 5 ‘, ‘kerkers en draken’ of het befaamde ‘tegenaanval wereldwijd offensief ‘. Als ik dan nog tijd over heb waardeer ik het om te sterven van cringe door lang leve de liefde te kijken met huisgenoten
Ik ben altijd te bereiken via postduif, rooksignaal of gewoon keihard roepen zolang je me maar niet vraagt om een beestje of plant te indentificeren want ik weet het ook niet.

Veel liefs,

Jullie Pennie

Commissaris PR

Anne Nobel

Hey!

Mijn naam is Anne en ik ben de commissaris PR van Biologica. Ik houd onder andere de instagram bij, stuur de promo voor activiteiten in de groepsapp en ben bij alle meeloop, open en studie dagen!
Naast dat je me kunt spotten bij activiteiten zie je mij waarschijnlijk ook vaak met een camera in mn hand.
Ik zit namelijk bij de foto commissie Fotosynthese en vind het heel leuk om prachtige plaatjes van leuke mensen en gekke gebeurtenissen bij activiteiten vast te leggen. Verder ben ik op creatief gebied ook actief bij de kunst commissie van Biologica, de ArtCie. We organiseren superleuke, creatieve activiteiten voor de leden:)
Ook zul je vaak merken als ik in het hok aanwezig ben, ik zing namelijk altijd en overal. Mijn muzikale talenten zijn misschien niet de beste, maar ukelele spelen gaat me dan wel weer redelijk goed af.

Genoeg over mij,
Ik wil vooral ook, net zoals de rest van het bestuur, duidelijk maken dat je bij mij en ons altijd terecht kan als je vragen of problemen hebt! We zijn vaak wel in ons mooie biologen hok in Forum te vinden!

Veel liefs,
Jullie commissaris PR

Commissaris Commissies

Sander Vos

Hoihoi,

Mijn naam is Sander Vos en ik ben de ComCommer van de vereniging, oftewel de Commissaris Commissies. Met deze functie zorg ik ervoor dat er genoeg activiteiten zijn voor jullie om van te genieten. Ook houd ik me bezig met, verassing, alles wat met commissies te maken heeft.

Naast chillen in het hok en mails beantwoorden doe ik ook nog een studie waar ik nu in het tweede jaar zit. Over een halfjaar staat hier waarschijnlijk dat ik major D heb gekozen. Ook hou ik van om te wielrennen in de omgeving en vind ik het leuk om hiermee alle straatjes in de buurt aan te tikken. Daarnaast zit ik nog thuisthuis bij een vereniging waar ik slagwerk speel, ook wel trommelen.

Als ComCommer zit ik zelf natuurlijk ook in allemaal commissies!! Ik zit namelijk in de BIK, that’s it. 🙂 Voor de rest ga ik vaak naar feestjes en kan je me elke week wel een keer in De Bunker, Woeste of Annies vinden waar ik sta te swingen op meezingnummertjes.

Voor als je nog vragen hebt kun je terecht bij alle andere bestuursleden die dit allemaal prachtig aanbieden in de laatste paragraaf van hun stukje. Als je echt héél nodig iets van mij wilt weten kan dat ook, en ja je mag de koffiepas dan lenen.

Groetjes van de ComCommer,

Sander

Commissaris Extern

Tijn Gaertner

Lieve lezer,

Ik ben Tijn en ik ben de Commissaris Extern van Biologica. Als Commissaris Extern ben ik verantwoordelijk voor de communicatie met alle externe partijen, en het regelen van nieuwe samenwerkingen en sponsoren. Zo zorg ik ervoor dat er geld is om leuke activiteiten van te organiseren of dat onze leden korting kunnen krijgen op bepaalde producten.

Ik zit op dit moment in het tweede jaar van mijn studie en ben van plan later dit jaar major A te kiezen, ook wel bekend als ”de coolste major” en ben van plan hierna een master in Bioinformatica te doen, maar dat duurt gelukkig nog héél lang. Gelukkig heb ik ook nog dingen buiten bestuur en uni. Zo verzamel ik al jaren fossielen, vindt ik het leuk om dieren op te zetten, speel ik graag een potje schaak of lees ik een boek.

Verder kun je bij mij terecht voor al je dino gerelateerde vragen, of als je een potje wilt schaken (neem wel een schaakset mee want die hebben we in het hok NOG niet).

P.S. zoals je hierboven wel gelezen zult hebben zit de Comcommer (SANDER) in ”allemaal” commissies, echter doe ik zelf veel meer voor de commissies dan de Comcommer. Zo zit ik in de FermentaCie, IntrodukCie, PromoCie, Missing Link en de BOA.

Commissaris Studie

Jonas Fleischer

Beste bioloogjes,
Mijn naam is Jonas Fleischer en ik ben er trots op dat ik mezelf de commissaris studie van het 65e bestuur mag noemen. Mijn functie houdt vooral in dat ik in contact sta met zowel de studenten als het opleidingsteam. Ik ben als het ware de brug tussen de twee als een soort van avatar Aang. Daarnaast sta ik ook in contact met andere commissarissen studie in Wageningen en de rest van Nederland om ervaring en ideeën op te doen van anderen.
In mijn vrije tijd vind ik het leuk om lekker raket auto voetbal te spelen op mijn PlayStation als een klein kind. Mijn volwassen hobby’s zijn vooral bakken en vervolgens de gebakken calorieën te verbranden in de sportschool samen met onze voorzitter. De kracht van Siem en Drum and Bass geven mij hier de kracht om keihard schijven door het dak heen te gooien.
Ik hoop dat ik mezelf op deze manier goed heb kunnen voorstellen. Ik ben er altijd voor jullie, de studenten, dus benader me gerust als je zit met iets dat studie gerelateerd is. Leuke of belangrijke ideeën zijn natuurlijk ook altijd welkom.
Ik heb hartstikke veel zin in dit jaar en ik hoop jullie ook!!
Groetjes van jullie StuCom,
Jonas