Back

Thesis/stage gids

Weet jij ook niet waar je moet beginnen met je zoektocht naar een thesis/stage? Kan je geen leuk onderwerp vinden? Of weet je niet wie je moet contacteren? Zoek niet verder, want wij hebben dit allemaal voor jou uitgezocht en op een rijtje gezet.

In de Thesis/Stage Gids staat voor iedere leerstoelgroep beschreven welke onderwerpen zij behandelen (thema’s/onderzoeksprojecten) en wat zij voor jouw BSc/MSc thesis en stage kunnen betekenen. Per leerstoelgroep staat aangegeven waar je de meest up-to-date onderwerpenlijst vindt en met wie je contact op moet nemen voor een thesis-/stageplek bij die leerstoelgroep.

Binnen iedere leerstoelgroep werkt het thesis/stage proces anders. Daarom is het handig om tijdig te beginnen met je op onderwerpen te oriënteren. Sommige leerstoelgroepen hebben eens in de zoveel tijd een bijeenkomst waar geïnteresseerde studenten langs kunnen komen om te overleggen over een thesis/stage plek bij die leerstoelgroep. Andere leerstoelgroepen willen dat je bepaalde vakken hebt gevolgd of dat je al eerder een onderzoekje binnen die leerstoelgroep hebt gedaan.

Heb jij nou zelf al een thesis/stage gedaan bij een leerstoelgroep aan de WUR en wil jij graag jouw ervaring delen ter aanvulling van de Thesis/Stage Gids? Of staat er iets in de gids wat niet meer up-to-date is (bijv. contactpersonen)? Neem dan contact met ons op (e-mail: EducaCie.Biologica@wur.nl)! Zo houden we samen de Thesis/Stage Gids up-to-date!

Alvast bedankt en heel veel succes met je thesis/stage!

EducaCie

Neem voor meer informatie over de thesis/stage op zichzelf een kijkje op de BrightSpace pagina van de opleiding: “Biology programme information”.

Schrijf voor de Thesis/stage gids!

Heb jij een leuke thesis/stage gevolgd en wil je je ervaringen graag delen? Lever dan hier een stukje aan om in de gids te zetten!

Is er iets niet meer up-to-date? Ook dat kun je hier doorgeven.

    Kies de leerstoelgroep:


    Inleveren stukje (als word):