Back

Beste afstuderende bioloog

De volgende vragenlijst geeft je de mogelijkheid om je lidmaatschap als afgestudeerde aan te passen aan jouw wensen. Wil geen lid meer zijn, stuur dan een mail naar bvw.biologica@wur.nl. Om in ons alumni bestand te komen kan je ook als je geen lid meer bent de enquête invullen.

Door deze vragen te beantwoorden kun je ons helpen een idee te krijgen wat voor invulling afgestudeerde biologen in de toekomst zouden willen zien in het lidmaatschap.   

Ook zouden we graag willen weten wat voor richting je tijdens je studie in bent gegaan en wat je na je bachelor gaat doen, zodat we je eventueel kunnen vragen om af en toe een verhaaltje te houden of een stukje te schrijven voor het verenigingsblad als je daar zin en tijd voor hebt. Als je dit wilt, kun je dat gewoon bij de betreffende vraag invullen. Geen enkele vraag hoeft ingevuld te worden, als je daar geen behoefte aan hebt.

Heel erg bedankt voor het invullen van deze enquête!  Je antwoorden zullen zo snel mogelijk verwerkt worden.  

Vriendelijke groet, 

Het bestuur van B.V.W. ‘Biologica’ 

B.V.W. ‘Biologica’ 

Droevendaalsesteeg 2 

6708 PB Wageningen  

bvw.Biologica@wur.nl 

De enquÊte

    Zou je af en toe na je master een praatje willen houden over jouw werkveld als bioloog?

    Wil je lid blijven van B.V.W. ‘Biologica’? (Als je geen lid wilt blijven dien je een mail te sturen naar bvw.biologica@wur.nl). Uitschrijven via deze enquête is niet voldoende!

    Zou je de Missing Link willen blijven ontvangen?

    Zou je een stukje willen schrijven voor het verenigingsblad de Missing Link over je werk en/of leven na de studie?

    Heb je interesse in een jaarlijkse borrel op een vaste datum voor afgestudeerde biologen, huidige studenten en docenten en wil je hierover op de hoogte gehouden worden?