Fotosynthese

Beste biologen,

Wij zijn de fotosynthese, de fotocommissie van B.V.W. Biologica. Op alle geweldige activiteiten die de vereniging organiseert staan wij klaar met een camera om de mooiste momenten vast te leggen. Vergaderingen, borrels, en feesten, maar ook avontuurlijke excursies, geen uitdaging is ons te groot. Met onze artistieke talenten zorgen wij ervoor dat de beste herinneringen uit jouw studententijd nooit zullen vergaan. Je vindt onze foto’s op onze facebookpagina: Fotosynthese Biologica, dus zoek ons snel op! 

Ga jij binnenkort naar het buitenland voor een minor, stage of thesis? Of heb je dit laatst gedaan, en wil je graag alle biologen inlichten over hoe perfect deze ervaring was? Of wil je onwetenden juist behoeden voor het lopen van een vreselijke stage en hiervan uitgebreid verslag doen? Schrijf dan een beknopt stukje (á 100 woorden) over al jouw belevingen in het buitenland en stuur een leuke foto van jezelf mee, graag wel een foto die de buitenlandse reis benadrukt, aan kinderfoto’s hebben we niets. Wie weet hang jij binnenkort wel op de prachtige wereldkaart in het hok en kan iedereen je bewonderen. Je kunt ons berichten via Fotosynthese.biologica@wur.nl. 

Veel liefs,

De Fotosynthese

Contact: fotosynthese.biologica@wur.nl

v.l.n.r.: Mirthe van Balen, Steven Schoonderwoerd, Max Oostrom, Samantha Popma, Chloé De Mortier, Jaimy Rooijakkers, Sophie Valk, Marthe Lamain