Back

Fotosynthese

Beste biologen,

Wij zijn de fotosynthese, de fotocommissie van B.V.W. Biologica. Op alle geweldige activiteiten die de vereniging organiseert staan wij klaar met een camera om de mooiste momenten vast te leggen. Vergaderingen, borrels, en feesten, maar ook avontuurlijke excursies, geen uitdaging is ons te groot. Met onze artistieke talenten zorgen wij ervoor dat de beste herinneringen uit jouw studententijd nooit zullen vergaan. Je vindt onze foto’s op de site onder Gallerij, het wachtwoord hiervoor staat in de Bioflits! Ook kan je  onze foto’s vinden op onze facebookpagina: Fotosynthese Biologica, dus zoek ons snel op en voeg ons toe als vriend! 

Lijkt het jou leuk om ook zo nu en dan foto’s te maken bij de activiteiten van biologica? Stuur ons dan vooral een mailtje.

Ga jij binnenkort naar het buitenland voor een minor, stage of thesis? Of heb je dit laatst gedaan, en wil je graag alle biologen inlichten over hoe perfect deze ervaring was? Of wil je onwetenden juist behoeden voor het lopen van een vreselijke stage en hiervan uitgebreid verslag doen? Schrijf dan een beknopt stukje (á 100 woorden) over al jouw belevingen in het buitenland en stuur een leuke foto van jezelf mee, graag wel een foto die de buitenlandse reis benadrukt, aan kinderfoto’s hebben we niets. Wie weet hang jij binnenkort wel op de prachtige wereldkaart in het hok en kan iedereen je bewonderen. Je kunt ons berichten via Fotosynthese.biologica@wur.nl. 

Veel liefs,

De Fotosynthese

Contact: fotosynthese.biologica@wur.nl

v.l.n.r.: Eric de Gier, Eline van der Meer, Lotte Dings, Anne Nobel, Jana Roscam Abbing, Milan van Hirtum (niet op de foto te zien, maar even belangrijk: Sarah Croese, Kayla Delvers,  Jasper Dooms, Rik Ruiterkamp & Amber van Stijn)