EducaCie

Beste biologen,

Jullie hebben misschien wel eens van onze commissie gehoord tijdens een van de hoorcolleges of practica. Wij als EducaCie proberen jullie alle mogelijkheden van je studie te laten zien zodat jij een netwerk kan opbouwen voor na het behalen van je diploma. We doen dit door over het jaar heen verschillende activiteiten te organiseren waaronder de leerstoelgroepenmarkt en de carrièreweken, waarin we samen met de studieadviseurs workshops geven in o.a. het schrijven van je CV en het bereiken van je droombaan. Ook hebben wij een bijles platform via BijlesHuis waar je met korting bijles kan krijgen of geven. Voor meer informatie klik hier

Om jou te helpen je te oriënteren binnen de studie stellen wij de Alternatieve Studiegids samen. Hierin kan je de ervaringen van studenten vinden over de verschillende vakken. Veel studenten vinden dit een super handige gids om te bepalen welke major en welke vrije keuzevakken ze kiezen.

Op het moment zijn wij wegens de omstandigheden gefuseerd met de Master Committee onder de naam ‘Masters of Education’, om elkaar te helpen en inspireren met het organiseren van activiteiten wegens de vele raakvlakken die we hebben!

Spreek een van ons aan of stuur ons een email als je een vak hebt gevolgd dat nog niet in de gids staat of als je een geweldig idee hebt voor een activiteit of een keertje wil mee vergaderen!

Liefs,

De EducaCie van B.V.W. ‘Biologica’

Contact: educacie.biologica@wur.nl