Back

Achtergrondfoto's waarom?

Zoals jullie wellicht al hebben gezien wordt de site gesierd door een hoop mooie achtergrondfoto’s, van wilde dieren tot microscooppreparaten, gemaakt door enkele leden van Biologica! Wij zijn er heel erg blij mee en vinden dat de site dankzij jullie er erg aantrekkelijk uitziet. Namens de ScriptCie willen wij graag alle fotografen die foto’s hebben gestuurd hartelijk bedanken voor hun bijdrage aan de site.

Fotografen: 

Steven Zwartkruis, Anne Bus, Rick Livestro, Steffi van de Wouw, Pauline Lange, Aron van Os, Janneke Troost, Hilmar Derksen, Kevin Walgering, Dethmer Smeets, Lieselotte Nooyens, Marte Lamain en Martijn de Roij.

Inzenden foto

Wil je jouw foto ook insturen om de achtergrond van de website te sieren? Upload hem dan met behulp van de knop hieronder. Lees voor je dit doet even goed de eisen door, we kunnen de foto namelijk niet online zetten als hij niet aan de eisen voldoet:

  • Het onderwerp moet biologisch zijn.
  • De foto moet een hoge kwaliteit hebben (minimaal 2000px en maximaal 10 MB). Als je niet weet hoe je dit checkt kun je de foto ook gewoon opsturen, dan kijken wij of hij er goed uitziet op de site.
  • Hij moet door jouzelf gemaakt zijn en geen watermerk bevatten.

Vergeet niet om in de naam van het bestand jouw eigen naam te zetten, zodat we je kunnen noemen op deze pagina.

Fotografeerse!

De ScriptCie